Friday, April 10, 2009

fuh mmg bz giler aku di sekolah kinek tok sekolah dah di pasang dengan pra bola iaitu schoolnet dapat gak update blog aku tok hehehehe... mcm2 jak keja aku di sekolah nun tapi bz gny2 pun grenti dapat meluangkan masa untuk online hehehehe.... perjalanan dari sekolah aku ke marudi 6 jam ooo direct make kembara mun ke miri 4 jam mun jalan bagus p mun jalan teruk 5-6jam sbb jalan licin...

here some of my picture...

My ride with new bar mahal ooo RM480 satu bar depan ya nak beli tayar offroad jenama kumho(RM350) boleh tahan lagi then beli engine cover(RM190-RM150)...


marudi banjir ariya...

2 comments:

Willie said...

Baguslah. Semoga dapat blog selalu

Anonymous said...

Wa cabaran tu. mesti ur skool p3. Mine p1 ja